Zoeken naar spreken af

Uw zoekactie voor spreken af leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geilerd 41 jaar Limburg - HASSELT
Wandelen
Is er een koppel of vrouw die vandaag gaat wandelen en iets spannends wil doen. Orale sex of jullie spelen met elkaar en ik kijk en speel met mezelf. Ik ben niet bi dus geen mannelijk contact. Plaats om af te spreken is niet zo van belang.  
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt dame om regelmatig mee af te spreken. Ben gediplomeerd masseur en verwen graag met een massage als aanleiding tot meer. Veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen.  
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
Mike 35 jaar West-Vlaanderen - Ieper 0476065354
We zien wel .
Hallo dames Ik ben een sociale,sportieve verzorgde man van 35.1m75 80kg bruine ogen bruin haar licht baardje kan natuurlijk geschoren worden. Ik zou graag een jongedame,huismama of wat oudere dame willen leren kennen om mee aftespreken en leuke zwoele momenten mee te beleven en meerdere malen mee aftespreken.alles gebeurt discreet en met alle respect .ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Interesse stuur gerust een mailtje of WhatsApp en we kunnen elkaar al wat leren kennen en ontdekken x  
Jan 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt deftige date
Hoi, verzorgde en sportieve man 30j.zoekt spontane en deftige dame voor leuke momenten. Ikzelf ben een respectvol persoon met de nodige inhoud. Graag maak ik kennis met een dame, volslank mag zeker die ook geniet van de kleine dingen des levens. Mijn interesses liggen ruim maar ik hou van een gezonde levensstijl.ik zoek een dame die er wat uitspringt en die het aandurft om aftespreken.  

Verzorgde sportieve man zoekt deftige date
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw die een discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw die vanavond eens discreet wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
RIJP KUTJE VERWENNEN
Ik zoek een rijpe vrouw om mee af te spreken voor sex. Ik ben een goed uiziende, slanke en groot geschapen man. Hygiënisch en vrouwvriendelijk. Ik verwen jou graag tot in de puntjes! Beffen hoort daar ook bij... Mijn pik blijft lang stijf, dus neuken in verschillende standjes. Bij interesse, maak ik graag verder kennis met je.  

RIJP KUTJE VERWENNEN
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
Lucas 41 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik zoek een vrouw om af en toe mee af te spreken voor sex. Elkaar lekker bevredigen en samen geile momentjes beleven. Beffen, pijpen en eens goed neuken. Leeftijd is net als lichaamsbouw eerder onbelangrijk. Wel wordt ik geil van borsten en een leuk gezicht. Ik heb ook mijn uiterlijk: slank, niet onknap en groot geschapen. Intiem altijd geschoren en weinig lichaamsbeharing. Potent! Aangename omgang. Verder zoek ik ook in de omgeving van Hasselt. Bij een reactie van jou lees ik graag jouw leeftijd en welke regio. Bedankt!  
Dany 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Quality time
Hallo dames, ik ben hier op zoek naar een goede connectie en passie met een leuke dame die wilt af en toe afspreken voor een leuke babbel en zeker lekker sex. Ik ben wat dominant in bed. Ik kom uit een lange relatie. Ik ben knap ( volgens de dames dat ik heb gedate) Hou latin dansen, sport in het algemeen, een gezellig film samen met een dame kijken en daarna lekker sexen. Hygiëne is heel belangrijk voor mij. Ik kan jou ontvangen of verplaatsen ook. Als je dat ook wat je zoekt,stuur mij gerust een bericht om af te spreken of voor meer foto's. Kusjes xx  

Quality time
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10